17 iulie 2008

Stiri

cateva dintre stirile mai ciudate de azi:

Guvernul englez sfatuieste copiii sa faca sex oral, pentru a evita sarcinile neplanificate

Numarul tot mai mare de avorturi, la tinere sub 16 ani, a determinat Executivul britanic sa ia masuri cel putin bizare. Astfel, reprezentantii Guvernului ii indeammna pe adolescenti sa faca sex oral, pentru a reduce numarul de sarcini nedorite. Tinerii ar trebui sa se mangaie, sa se sarute si sa se satisfaca prin sex oral, pentru a se proteja de o sarcina nedorita, sustine un oficial din Guvernul Marii Britanii, citat de The Sun. In replica, parintii spun ca indemnul este unul de-a dreptul "iresponsabil". "Sexul in adolescenta este nesigur. Tinerii au multi parteneri sexuali si de multe ori nu folosesc prezervativul. Ei ar trebui sa incerce toate acele lucruri sexuale minunate care se pot face fara un contact propriu-zis. Si daca totusi aleg sa 'o faca', sa nu uite de prezervativ", suna indemnul lui Sir Liam Donaldson, catre adolescentii britanici. Donaldson a facut aceste afirmatii in incercarea de a opri explozia de sarcini nedorite si de avorturi care au loc in Marea Britanie. In 2006, peste 3.000 de adolescente sub 16 ani au nascut un copil in Anglia si Tara Galilor, iar aproape 5.000 au facut cel putin un avort. Cu toate acestea, indemnul la "sex oral" facut de Guvernul britanic a fost catalogat drept "iresponsabil" de parintii englezi.

Sursa: Ziua

Sabrina Sabrok vrea sa doboare recordul mondial pentru cei mai mari sani din lume

Sabrina Sabrok vrea sa doboare recordul mondial pentru cei mai mari sani din lume Argentinianca Sabrina Sabrok, in varsta de 31 de ani, se pregateste de o noua interventie chirurgicala pentru a-si indeplini cel mai mare vis, acela de a deveni posesoarea celor mai mari sani din lume cu o marime a cupei sutienul uide 42 XXX, potrivit Pravda. In februarie 2006, Sabrina a facut o operatie estetica in urma careia fiecare san al sau cantarea nu mai putin de 3,5 kilograme. In decurs de numai jumatate de an de la efectuarea acestei operatii, in iunie 2006, Sabrina a anuntat in cadrul emisiunii "Venga la Alegria" transmisa de televiziune TvAzteca, ca isi va face cadou o noua pereche de sani si mai mari, de 5 kilograme fiecare. Visul femeii este de a dobari recordul mondial la cei mai mari sani din lume. Dupa ce si-a facut aceste implanturi uriase cu silicon, a pozat topless aparand chiar pe coperta celebrei reviste pentru barbati "Playboy". Lumea show-biz-ului o cunoaste pe Sabrina gratie experientelor "sado-masochiste" care "condimenteaza" existentei femeii. Ii uram la cat mai mari si multa sanatate, mai ales in privinta coloanei vertebrale, pe care si-a supus-o la grele incercari!

Sursa: Ziua

Calugar pe skateboard

Chiar si calugarii sunt uneori pasionati de sporturile moderne. Este si cazul fratelui Gabriel, un tanar franciscan, care a venit din SUA in Australia pentru a asista la vizita Papei Bendict al 16-lea.
Inainte ca suveranul pontif sa-si inceapa aparitiile in public, Gabriel a profitat de timpul liber pentru a face o demonstratie de acrobatii pe skateboard, in Hyde Park din Sydney. Zeci de pelerini au asistat cu gurile cascate la spectacol.

Sursa: Click

Asasin mexican: "Ucid pentru 6.000 $"

Politia din Mexic investigheaza mai multe cazuri in care persoane necunoscute au postat anunturi pe Internet, oferindu-si serviciile ca asasini profesionisti, pentru doar 6.000 de dolari pe crima. Conform anchetatorilor, ucigasii desfasoara o adevarata campanie publicitara, pentru a castiga cat mai multe contracte banoase.
Intr-unul dintre anunturi, postat pe o pagina de Internet de oferte imobiliare, autorul precizeaza ca este un fost militar, transformat intre timp intr-un "asasin profesionist foarte discret".
El promite executarea misiunii in cel mult 10 zile, precizand ca a mai lucrat in aceasta "bransa" in Spania. Misteriosul asasin mentioneaza ca poate confirma cele declarate in anunt prin fotografii sugestive, care sa ii confirme cartea de vizita in domeniu.
Dar acesta nu este singurul caz de acest gen, in ultima vreme din ce in ce mai multi criminali, fie din cadrul unor bande mafiote fie „independenti" apeleaza la „serviciile" Internetului pentru a se „promova" pe piata crimei.
Politia, citata de Reuters, a anuntat ca ia foarte in serios aceste anunturi, in contextul in care organizatiile mafiote din Mexic si-au extins tot mai mult aria de actiune, cu crime executate in strada, la lumina zilei.
Numai in acest an, peste 1.700 de persoane au fost ucise in atacuri intre bandele rivale, multe dintre crime fiind executate de asasini profesionisti ce folosesc arme silentioase si cu raza mare de actiune. De cele mai multe ori, criminalii platiti isi decapiteaza sau mutileaza victimele, respectand cu strictete contractul prin care au fost angajati.

Sursa: Click

Aici este Biserica Fumatorilor!

O cafenea din Amsterdam s-a transformat ieri in „Singura si Universala Biserica a Fumatorilor Domnului". Proprietarul localului a luat aceasta decizie pentru a ocoli legea, care interzice consumul de tutun in spatii publice.
Restrictia a intrat in vigoare de la 1 iulie si a afectat grav profiturile barurilor de fumatori. Pentru a remedia situatia, patronii de localuri au gasit o modalitate legala de a le permite clientilor sa-si aprinda tigara cand stau la un paharel. Au transformat cafenelele in biserici si au decretat fumatul "ritual religios".
Cor Bush a fost primul patron care si-a rebranduit cafeneaua in biserica. Potrivit spuselor sale, credinciosii venereaza aici o trinitate formata din fum, foc si scrum. "Sustinem cu tarie invataturile bisericii noastre, invataturi care ne spun ca trebuie sa fim lasati sa fumam", a afirmat Bush.
Localul sau, botezat Lindeboom, se afla in nordul Amsterdamului. Barul atragea in fiecare zi mii de clienti, insa multi au renuntat sa mai vina aici, dupa interzicerea fumatului in public. Patronul spera ca transformarea in biserica sa-i salveze afacerea de la faliment. O data cu aceasta schimbare, clientii vor fi si ei convertiti in enoriasi.
Fiecare credincios va primi un card de membru si va avea voie sa fumeze in interiorul cladirii. Persoanele fara card vor fi considerate clienti temporari si vor fi nevoite sa respecte restrictia antitutun. Alte zece cafenele din Olanda spun ca vor sa se ralieze aceleiasi religii. Bush spune ca va afisa pe fatada localurilor afiliate un banner cu urmatorul mesaj: "Comunitatea bisericii fumatorilor este libera sa fumeze pentru a-l slavi pe Dumnezeu si pacea din lume".

Sursa: Click

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu