18 august 2008

Baieti, cred c-am gresit etaju'

Din ciclul "Nu miscati! Politia! aaaa.... baieti.... aaaaaa.... cred caaaa... am gresit adresa" vine si stirea urmatoare.

O familie compusa din 8 membrii a fost deranjata intr-o seara de miercuri de un musafir nepoftit si nedorit. Politia. Nepoliticosi, cum sunt de obicei, nu au sunat la usa. Acestia au spart usa, au intrat val-vartej in casa celor 8, l-au lovit pe sot, care se mai intampla sa fie si epileptic, si au indreptat armele spre copii.

Totul s-a petrecut in cadrul unui raid ce viza descoperirea de heroina. A existat o singura problema: au gresit apartamentul. Cel vizat era cu un etaj mai sus. S-a prins un detectiv, recitind mandatul de perchezitie.


cei doi soti si usa rupta
Familia s-a ales cu usa rupta, dupa cum se poate observa si in imagine, cu un sot ranit, cu copii traumatizati dar fara nicio scuza din partea politiei.

Desi vi se pare ca cititi stiri despre politita romana, va inselati. De fapt aceasta stire nu e despre ei, caci nu ma indoiesc ca asa ceva se intampla in mod normal si la noi. Stirea este despre politia americana din Buffalo, New York. Greu domne sa numeri etaje.

Sursa: The Buffalo News

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu