10 august 2008

Mancare sanatoasa cu gust imbunatatit

Cartofi prajiti si hamburger
Mancarea sanatoasa, cu nivel scazut de zaharuri si sare va deveni in curand la fel de gustoasa ca mancarea plina de grasimi si aditivi. Totul gratie noilor studii in domeniul chimicalelor care pacalesc creierul in a crede ca mancam acele produse nesanatoase dar cu gust bun.

2 companii din SUA au patentat noi metode de a pacali creierul in a crede ca mancarurile pe care le consumam sunt mai sarate sau dulci decat in realitate. Firmele lucreaza cu Cadburys si Coca-Cola. De aici sa intelegem ca se vrea o Cola mai sanatoasa?

Majoritatea oamenilor sunt genetic predispusi la a manca produse bogate in calorii deoarece, pentru milioane de ani, nu erau foarte la indemana. Acum, odata cu abundenta de astfel de produse, generatiile actuale si viitoare sunt supuse unui risc crescut de obezitate.

Deci inainte omul vana animalu' si il halea. Nu avea si garnitura de cartofi prajiti. Nu avea nici hamburger, cheeseburger sau crispy stripes. Totul macar era natural. Acum nu mai vaneaza, se duce cu jeepanu la restaurant sau fast-food si baga cat incape. Pentru minima miscare, au aparut si McDrive sau comanda la domiciliu.

Astept acum cu interes Cola sanatoasa cu gust de Cola nesanatoasa. Poate atunci sa mai beau si eu Cola dupa ani buni de Pepsi.

Sursa: Telegraph

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu