30 septembrie 2008

Mai jucam si fotbal?

Greu rau, domne, meciul cu Steaua. Asa se pare ca e privit de catre cei de la Fiorentina. Cel putin de unul din jucatorii lor. Adrian Mutu il cheama. Cica ii se mai zice si briliantul. Pai baiatul a zis ca trebuie sa prinda ceva curaj inaintea marii incercari la care va fi supusa echipa sa in seara asta si a lansat o colectie de vinuri proprie cu doua zile inaintea meciului. Evenimentul a avut loc la restaurantul unui prieten de-al sau. Probabil dupa prezentare s-a trecut si la degustare ca doar nu punem bunatate de vin in vitrina. Cred ca a fost si Mutu printre cei ce au testat din plin calitatea siropului de struguri ca doar nu o fi baut apa minerala toata seara.

Evenimentul succede unor altora care s-au desfasurat de-a lungul ultimei luni si in care Adrian Mutu a fost unul din catre protagonisti (botezul fiicei, lansare linie vestimentara). Totul s-a reflectat si in prestatia lui din ultimele meciuri. Adica jalnica. Sper ca va continua pe aceeasi linie si in seara asta. Ca numai la fotbal nu ii sta lui mintea acum.

P.S. Ca sa fie si marlan ne mai declara ca va da un gol Stelei si il va dedice tuturor dinamovistilor. Asa roman e Mutu. Pai atunci sa nu se mire ca il respectam cum ne respecta si el pe noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu