16 septembrie 2008

Mediocritatea engleza

Antrenorul german al echipei Real Madrid, Bernd Schuster, a declarat, luni, cã internaţionalul brazilian Robinho, care a plecat în aceastã varã de la gruparea spaniolã la formaţia Manchester City, a ajuns la un club mediocru din Anglia

Normal ca a plecat. Cand auzi non-stop ca vine Cristiano Ronaldo ti se cam ia. Mai ales ca el joaca fix pe postul tau. Vrei sa dai 100mil euro pe un jucator dar nu te uiti ca ai unul excelent in propria curte. Normal ca el se va simti ignorat, dat la o parte si va dori sa plece.

Ca nu a plecat la Chelsea si a juns la Manchester City asta e alta problema. Echipa e totusi in crestere. Nu mai e doar o alta echipa din Manchester, sora mai mica a lui United. Deja se pompeaza bani seriosi acolo. Acum se poate bate de la egal la egal cu granzii. Drept dovada ca in ultimul derby al orasului au castigat chiar pe terenul rivailor de la United.

Eu sincer m-am bucurat ca nu a venit Ronaldo. Mi se parea exorbitant pretul si deci o risipa de bani. In plus valoare jucatorului nu o vad mai mare de vreo 30-40 milioane. A mai avut Realul un Ronaldo si am avut ce injura vreo 3-4 ani. In afara de primul sezon cand a jucat ceva a fost praf in rest. Traia doar din amintiri. Si juca la fel.

Din pacate realul nu a luat nimic in schimbul lui Robinho. Ma refer aici la jucatori. A plecat Baptista si Robinho si a venit doar Van der Vaart. Cam putin pentru o echipa care doreste succes pe toate planurile deci are de jucat vreo 60-70 meciuri pe sezon.

Un comentariu:

  1. cand jucatorii ajung la echipe mari, si se vad cu buzunarele pline, nu ii prea mai interezeaza fotbalul... numai femei bautura etc...

    RăspundețiȘtergere