24 septembrie 2008

Moralitatea la pamant

Nea Piti si-a luat masinuta. Un amarat de Mercedes CL500. Si a zis ca ar prinde bine o reducere. Cui nu i-ar prinde? Astfel a apelat la Ciprian Marica, fotbalist la VfB Stuttgart ca el are reducere de la club de 20% la orice Mercedes achizitionat. Asta deoarece constructorul german este sponsorul echipei. Pai de la un pret de catalog de vreo 125000 euro a scazut pe la vreo 100000 euro. I-o fi iesit de vreo Cola si lu' Marica. Asta pentru ca baietii e cuminti si ei nu pune gura la alcool.

Problema e ca nea Piti e antrenorul nationalei si Marica e un jucator selectionat de nea Piti pentru a face parte din aceasta echipa. Dar nimanui nu i se pare ca exista o problema de moralitate. Totul pare firesc si in cel mai rau caz problema personala a celor 2. Trebuie mentionat ca masina este pe numele lui Marica, pentru ca doar el putea obtine reducerea. Deci teoretic antrenorul se plimba in masina jucatorului. Si nu e niciun conflict de interese. Probabil e doar mintea mea bolnava.

P.S. Masina a fost inmatriculata cu numarul 666. O fi facut-o intentionat Marica, raspuns la minutele jucate de el la Euro? Nici aici nu scapa "satana".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu