13 septembrie 2008

Rezumatul unei victorii muncite

Mirel Radoi s-a accidentat iar. Si asta intr-un meci extrem de important si greu pentru echipa nationala, dupa spusele selectionerului, cel cu Insulele Feroe. Se pare ca Mirel are in fiecare toamna are o vacanta prelungita la Bologna. Inlocuitorul sau, Sorin Ghionea, a reusit performanta de a nu sta pe teren mai mult de o repriza, primind cartonas rosu pentru un fault vioelnt asupra unui salariat feroez. Greu sa le faci fata altfel.

Florin Costea, marea speranta a Craiovei, a reusit o alta performanta notabila: niciun dribling in fata adversarului sau direct. Acesta lucreaza in timpul zilei ca frizer. I-o fi promis o tunsoare noua daca o lasa mai moale.

Dorin Goian nu obisnuieste sa mai caste ochii in directia in care paseaza. Astfel s-a intamplat si pe finalul meciului cand obosit de tensiunea meciului si buimac din cauza presiunii la care era supus de feroezi a reusit o pasa geniala de gol. Pacat ca amatorul feroez, surprins si el de moment, a ingropat-o in gazon. L-a facut mare pe Lobont, de altfel unul din cei mai buni oameni ai nostrii in acest meci.

Selectionerul ne-a spus la sfarsit ca am avut parte de un meci spectaculos. Sincer in cele 6 minute vazute de mine din meci, ultimele 6, am vazut acelasi lucru. O echipa a feroezilor atacand frenetic, cu 7-8 oameni in careul nostru, ocazii cat roata carului, noi incheind in corzi impinsi in propriul careu si obligati sa repingem in tribune orice incercare de atac a adversarului. Suntem mari domne, am scos cele 3 puncte. Obiectiv indeplinit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu