4 septembrie 2008

Separeu pentru copii in avion

Un nou sondaj realizat de un site pentru vanzarea biletelor de avion releva ca 85% din repondenti ar dori ca in avion sa existe o zona separata pentru copii.

Si in comentariile postate pe site se observa ca parintii cu copii mici si-ar dori mai degraba sa stea langa alte familii cu copii decat langa un om de afaceri sau adulti care calatoresc fara copii.

Fiindu-i aduse la cunostiinta rezultatele acestui sondaj, David Castelveter, purtator de cuvant al Asociatiei pentru Transport Aerian, a declarat ca aceste sectiuni rezervate doar copiilor ar fi dificil de implementat in primul rand din punct de vedere logistic. De exemplu un pasager care a platit biletul in sectiune rezervata doar adultilor dar este fortat sa ia loc in sectiunea rezervata doar copiilor din cauza inlocuirii unui avion mai mare cu unul mai mic.

Intr-adevar pare o idee buna la prima vedere dar, dupa cum a spus si purtatorul de cuvant, este greu de implementat. Si poate nu se vand toate biletele pentru una din zone si este cerere mare a cealalta. Cum se procedeaza atunci avand in vedere ca interesul unei companii aviatice e cat mai multi pasageri? Vedem totusi si infractori care sunt transportati cu avioane obisnuite intre oameni de rand. Ar trebui zone separate si pentru aceste cazuri.

Sursa: Examiner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu