29 octombrie 2008

35.000 lire pentru o sigla identica cu precedenta

Sa vedem niste noi intamplari din cadrul politiei. Astazi ispravile garceilor britanici. Acestia au reusit performanta ca intr-o perioada de criza, cum este cea prin care trecem, sa cheltuiasca nici mai mult nici mai putin de 35000 lire pe schimbarea siglei. Sa vedeti si cum arata:

sigla veche politie norfolksigla noua politie norfolk

Aici ar trebui sa fie ca in jocurile acelea de prin reviste unde trebuie sa gasiti deosebirile intre cele 2 imagini. Va invit sa le cautati si sa ma anuntati daca gasiti vreuna.

Acesti politai sunt aceiasi care au fost recent acuzati de reducerea infractiunilor din statistici deoarece pun la socoteala plangerile pentru vandalism la adresa masinilor doar daca se dovedeste ca nu au fost accidentale. Masura pe care numai o cloaca de de garcea autentici putea sa o ia.

Si ca sa vedem ca nesimtitrea n-are margini cand vine vorba de garcea, micutii au declarat, chestionatii fiind despre noua sigla veche si banii cheltuiti pentru ea, ca e mai bine pentru ca se vor cheltui mai putini bani pentru tiparire. Caschetarii au tupeu fara margini. Dar nu misca in fata baietilor tupeisti.

Sursa: Bonehead Of The Day Award

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu