13 decembrie 2008

Derby in pauza

E pauza meciului Barcelona - Real Madrid. Tensiune mare. E 0-0. Formula super-ofensiva trimisa in teren de Guardiola si una echilibrata a lui Juande Ramos. Surprinzator, Sergio Ramos a jucat pe banda stanga. Pentru anihilarea lui Messi. A reusit, cu mici exceptii. In cazul acelor exceptii, a salvat Casillias. Salgado e total depasit pe dreapta. Noroc ca nu si-au dat seama inca cei de la Barcelona. Daca l-ar muta pe Messi acolo, ar fi prapad. Sneijder a fortat si a cedat. A fost inlocuit de anonimul Palacio. Nu inteleg de ce nu a fost introdus Van der Vaart.

Barcelona a dominat jocul pana acum si a avut cele mai multe ocazii de gol. Realul a avut-o pe cea mai mare. Scapat singur-singurel cu portarul, Drenthe a reusit o minge atat de previzibila incat Valdes nici nu s-a deranjat prea mult pentru a o respinge.

Am avut o reactie urata cand am vazut ca presimtirea mea s-a adeverit: arbitreaza Medina Cantalejo. Deja le-a facut norma celor de la Real, 3 galbene. Au primit si cei de la Barcelona 1 galben dar cu aceasta ocazie a fost oprit si un atac ce se anunta foarte promitator al Realului. Legea avantajului disparuse. Presimt ca pana la sfasit, da afara un jucator de la Real. Sper sa ma insel.

Incepe repriza secunda. Hala Real!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu