6 decembrie 2008

Weekend de sarbatoare

Sarbatoarea Sfantului Nicolae si odata cu ea, venirea lui Mos Nicolae, deschid perioada sarbatorilor la noi. Cu aceasta ocazie avem in Bucuresti o serie intreaga de manifestari in acest weekend.

As incepe cu aprinderea luminilor de sarbatori in Bucuresti. LA ora 7 in fata primariei generale. Va fi urmata de un foc de artificii. Pe pagina primariei aveti si un program al tuturor manifestarilor organizate de primarie pe toata perioada sarbatorilor.

Mai sunt targurile: targ de Sfantul Nicolae la Muzeul Taranului Roman. Deschis pana duminica. Targ la Sala Dalles. Targ de suveniruri la Romexpo. Targ de sarbatori in parcul Obor. Acesta din urma deschis pana dupa Craciun. Cam astea imi vin acum rapid in minte. Sper sa apuc sa si vizitez cateva din ele in acest weekend. Pentru cei cu banet la buzunar e si Luxury Show la Romexpo. Dar doar pentru cei cu dare de mana.

Am aflat din Adevarul de Seara ca pe langa Palatul Copiilor din Parcul Tineretului are loc si un concurs de offroad drive unde oricine se poate inscrie si cu masina personala. Tot pana duminica se desfasoara.

Locuri noi de vizitat pentru cumparaturi ar fi prin Miltari. Noul mega-outlet si Kika (rivalii Ikea). Cu aceasta ocazie sper ca se mai elibereaza din aglomeratia din Ikea.

Deci sunt o gramada de locuri interesante de vazut in acest weekend. Distractie placuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu