8 aprilie 2009

Fata mea este model

Ma intrebam cateodata, ca multi altii, de unde are don'soara Basescu bani sa-si ia ditai Range Roveru'. Nu ca n-as sti raspunsul, traiasca taticul ca multe ne-a dat el adica munca cinstita, dar vroiam si vreo cateva cuvinte direct de la sursa. Si le-a oferit. Prin vocabularul limitat din dotare ne-a comunicat ca primeste vreo 6900 lei pentru un job part-time de la Luxten. Ar fi interesant si cum a ajuns acolo. Mai ales ca tot ea ne spune ca ca nu face nimic special, doar introduce niste date pe un calculator. Are probabil si un spor de plictiseala deoarece n-are net sau messenger. Deci cum a primit acest job de vis pentru multi muritori de rand. Sa lucrezi 4 ore pe zi, sa introduci niste date intr-un calculator si sa iei 6900 pe luna, multi ar dori.

Ma ofer si eu sa prestez zilnic aceeasi treaba pentru 6900 lei. Ba chiar mai mult, ma ofer sa prestez chiar dublu, adica 8 ore pe zi. Nici eu nu sunt vreun doctorand in economie sau vreun specialist in domeniu. Dar pot introduce lejer date intr-un calculator. Pot sa-mi instalez si windows. Deci sunt extracalificat deja. Nu e bun si un inginer electronist pentru treaba asta?

Pai sa tot fii functionar la Luxten. Si daca pentru 4 ore primesti 7000 pai pentru 8 ore cat e salariul de functionar acolo? Nu-mi pot imagina ca pentru fiica presedintelui exista tratament diferential.

Don'soara Basescu va candida acum pentru europarlamentare. Foarte probabil va fi si aleasa. Asta va insemna probabil si parasirea locului de munca actual pentru a reprezenta cu mandrie si onoarea tara si pe noi toti la Parlamentul European. Eu ma ofer voluntar pentru a-i face campanie daca mi se va oferi mie acel loc de munca.

A fost intrebata si despre calitatile sale, proiectele politice si atuurile pentru a fi europarlamentar. Dupa cateva secunde de liniste in care cu greu s-a chinuit sa nu scoata pe gura "sunt fata lu' tata" ne-a spus ca sunt cateva dar ni le va divulga dupa ce castiga pentru ca sa nu se dea mare. Ce-i drept ca si reporterii sunt niste nenorociti. Pai isi permit s-o intrebe ce atuuri are de parca nu le-ar sti si ei. Vezi ce speciment ai in fata, vezi ca la deschiderea gurii e prapad, ca vocalele si gramatica limbii romane sunt o necunoscuta, ca se da jos dintr-un Range Rover cumparat cu ce altceva decat cu o parte din banii de modeling si din vanzarea unui Peugeot, atunci ce te mai intrebi ce atuuri are? Ia intreb-o si pe Elena Udrea ce atuuri are ea pentru a ocupa functia de ministru al turismului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu