17 mai 2009

Demisia!

Totul a inceput frumos...



... si a continuat dezastruos.

Nu credeam ca voi vedea un meci mai slab ca cel cu Dinamo. L-am vazut. Rapidul a parut echipa mai dezmortita, mai tehnica si mai capabila. Dar parca n-aveau dorinta. Gaura din conturi se vedea si pe teren. Nu avea nicio dorinta de mai mult. Se complaceau in incalceala jocului.

La Steaua se poate remarca nimicul. O singura idee tactica (pasa pe extrema si centrarea la Doamne-ajuta), lipsa mijloc (Plesan era bezmetic si Tiago alerga in gol), gauri mari in aparare, atac nesprijinit de nimeni, etc. Lacatus a fost mare ca jucator. Dar ca antrenor e zero. Jucatorii joaca ce stiu dar mai ales ce sunt invatati.

Pana de curand credeam ca echipa pititcilor cu Dinita, Fl Dumitru, Pompilica, Paduret era cea mai slaba pe care-am vazut-o eu pe Ghencea. M-0am inselat. Macar aia au luat un titlu. Si din ciulucurile alea Olaroiu a reusit sa faca o echipa de semifinale UEFA. Astia platiti de cateva ori mai bine sunt incapabili de a obtine un loc in primele 7-8. Cred ca e cea mai mare contraperformanta din istoria Stelei.

Si dupa toate acestea, in loc sa pui capul in pamant si sa suporti dojenelile suorterilor tu te duci si sarbatoresti cu ei ca la victorie. Chiar daca ei ti-o cer, ar trebui macar sa ai bunul simt de a te abtine. Daca iti place sa fii aclamat, trebuie sa-ti asumi si riscul de a fi contestat. Si de aceasta data, pe buna dreptate.

Un comentariu:

  1. Lasa-i pe mitocani in pace, in Romania nu se comite fotbal. Deschide o pagina de pariuri pentru meciul de diseara, un poll ceva, ca ma mananca sa mizez pe Shahtior. De amorul artei, nu pe bani.

    RăspundețiȘtergere