22 septembrie 2009

Link dump

O ungi si e ca noua. Cercetatorii de la universitatea Yeshiva din New York lucreaza la dezvoltarea unei creme anti-impotenta cu efect imediat. Efectul unei pastile de Viagra, 30 minute, li se pare insuportabil. Se pot rata multe partide importante daca obiectul muncii nu este pregatit la timp.

***** ***** ***** ***** *****

Constructii nonconformiste, constructii avangardiste, constructii ciudate si in acelasi timp interesante. In general, constructii din lumea-ntreaga care ies in evidenta.

***** ***** ***** ***** *****

O aplicatie draguta care generaza mozaicuri de cuvinte sub o anumita forma. Alegeti font, culoare text, background, forma si scrieti cuvintele dorite. Si iese ceva de genul:
ImageChef Word Mosaic - ImageChef.com

***** ***** ***** ***** *****

Uneori e nevoie sa muncim cu noptile pentru terminarea diverselor proiecte. Si cu cat avem mai multe ore de munca la activ, cu atat tentatiile si lucrurile care ne distrag atentia sunt mai suparatoare. Un filmulet al lui Mike Stern explica totul foarte poetic.


via

***** ***** ***** ***** *****

In Romania educatia e la pamant. Si totusi avem inca destui olimpici care fac performanta la nivelul cel mai inalt. Deci tara are inca talente. Pacat ca le irosim si nu stim sa ne folosim de ele si dupa scoala. Iata ce pot face alti tineri dotati din alte tari in care chiar sunt sustinuti din toate punctele de vedere pentru a obtine performante. Unele sunt chiar idei simple si pornite din nevoile de zi cu zi.

***** ***** ***** ***** *****

balcony barbeque grill
Pentru romanasii nostrii dornici de friptane la bloc, a aparut gratarul de balcon. Este o inventie foarte practica si pare gandita chiar pentru romani. In mare, e o jardiniera de flori cu un gratar drept capac. Sa tot dai petreceri cu baietii acum.

Un comentariu:

  1. A pro pos de prima parte cu unsul... efectul trece de la sine, sau e nevoie de cocolino? :))

    RăspundețiȘtergere