20 octombrie 2009

Link dump

Pentru aceasta seara, am o lista destul de lunga de linkuri adunate in ultimele zile, majoritatea gasite prin Delicious. Asa ca o sa le pun mai intai pe acestea intr-o transa iar apoi vor urma si restul.

  • cele mai consacrate si controversate prime pagini ale revistelor, de la Hitler - omul anului la escapadele lui Clinton sau de la traumele razboiului din Vietnam la prima poza a gemenilor Brangelina.
  • pentru momentele in care productivitatea muncii e in scadere evidenta si pierderea timpului intr-o crestere exponentiala va recomand the ultimate productivity blog. Asta e intr-adevar solutia.
  • reclamele pot fi mai mult decat niste calupuri enervante, lipsite de sens sau umor a caror unica menire e sa intrerupa emisiunile interesante. Unii au si imaginatie cand se apuca de asa ceva. Iata 30 de panouri ce arata ca reclamele pot fi si extrem de placute, pot sa atraga atentia si sa-si atinga tinta de a promova un anumit produs.
  • la prima vedere par niste poze prelucrate. La o a doua privire mai atenta se poate observa ca nu avem de-a face cu nicio prelucrare ci doar cu ingeniozitatea de a prinde unghiul ideal.
  • sindromul Carol. Mai pe romaneste: se ia o femeie frumoasa si desteapta si se pune intr-un bar, la o masa. Avem practic de-a face cu tipul de femeie despre care oricine ar crede ca are o multime de intalniri. Dar tocmai aceasta preconceptie ii este nefavorabila. Totul este dezbatut si demonstrat matematic in articol.

***** ***** ***** ***** *****

Vine Halloweenul. Si odata cu el vin si costumele de rigoare. In continuare aveti o colectie de costume specifice don’soarelor pentru noaptea cu pricina. NSFW

***** ***** ***** ***** *****

Cand bebelusul e pe vine si euforia tatalui atinge cote maxime, gesturi nesabuite pot aparea. Astfel, un viitor tata a reusit sa rateze nasterea fiului sau fiind arestat pentru ca a atins sanii asistentei in drum spre camera de nasteri in care se afla sotia sa.

***** ***** ***** ***** *****

Cand talentul, imaginatia, rabdarea si arta se intalnesc poate iesi ceva asemanator cu ceea ce puteti vedea in clipul de mai jos.

via

***** ***** ***** ***** *****

Cand oamenii nu prea mai au ce face, mai nascocesc tot felul de chestii care de care mai dubioase pe care le denumesc creatii inovatoare. Cam asa sta treaba si cu pantofii din link. Cine poarta asa ceva? Ceva folositor nu facem?

***** ***** ***** ***** *****

O oglinda nu se creaza numai din suprafete reflectante ci si din umbre. Principiul din urma sta la baza oglinzii din lemn. Este compusa dintr-o lampa, o camera minuscula de luat vederi si o multime de bucati mici de lemn al caror unghi de inclinare este controlat de un calculator. Demonstratia in continuare:

via

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu