28 octombrie 2009

Link dump

IDUCKPentru posesorii de iPod care nu se pot desparti de el nici in cada, a aparut iDuck, ratusca de baie cu boxe incorporate. Se propteste iPod-ul in suportul special al ratustei si se asculta linistit muzica in cada.



***** ***** ***** ***** *****

crime-scene-bandages Daca tot ai capatat o rana sau o batatura si ai nevoie de un plasture, macar sa fie unul de mare fel. Cum ar fi acestea.




***** ***** ***** ***** *****

48006_in_l Un inel special pentru o femeie speciala. Un inel cu care se poate si apara. Inelul ce imita sarma ghimpata. Un pumn bine plasat si problema e rezolvata. Doar $195. Un fleac.



***** ***** ***** ***** *****

O rochie interesanta, pentru un fan adevarat. Cu model tetris. Chiar pare draguta.


***** ***** ***** ***** *****

Pentru zile proaste. Foarte proaste. Pentru acele zile cand iti pica lumea-n cap si totul e pe dos. Se poate si mai rau si nu esti singurul cu probleme.



***** ***** ***** ***** *****
O scurta incursiune intr-un site pe care gasim esecurile si rateurile din domeniul tatuajului.
- cand il vezi, s-a terminat cu pofta de mancare si de orice in general. Cred totusi ca are un mesaj important de transmis.
- mesajul e foarte clar in cazul don’soarei in cauza aici. Sa stii cu cine ai de-a face cand nu-ti vine la gura sau ai un mare lapsus in toiul actiunii. Sa nu strici momentul de placere cu intrebari inutile.
- si ultimul ar fi o rememorare a tragicului eveniment de la 11 septembrie 2009. Dar numai ca mai altfel. Nu-i asa ca va raman versurile in cap toata ziua?

***** ***** ***** ***** *****

Costum de criza pentru Halloween. Simplu, ingenios si la obiect.

***** ***** ***** ***** *****

razor Un cadou excelent pentru prietenii vostri cei mai “dragi”. Sapunul cu lama inauntru. E transparent si suspansul creste pe masura utilizarii sale. Doar $6.95. Cred ca merita.




***** ***** ***** ***** *****

dn17992-2_300 Lifelogging. Un nou stil de exprimare. Si asta prin inregistrarea pe diverse medii a tot ceea ce se intampla in viata cuiva. Acum va fi mai usor. Va aparea in Marea Britanie aparatul foto medalion. Declansare automata la intervale fixe de timp, pana la 30.000 de poze, capacitate de stocare, sunt doar unele din calitatile noii minunatii. Inca n-am aflat pretul. Dar pentru a urmari pitipoanca, merge sigur si se merita investitia. Sigur nu se prinde ce e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu