18 octombrie 2009

Un vis de 12 ore…. ASUS UL30

12 ore... inseamna jumatate de zi. Inseamna 720 de minute. Inseamna 43200 secunde.

12 ore autonomie inseamna o zi de munca fara stresul ca se opreste curentul si nu mai rezista bateria decat 2 ore.

Inseamana "cineva" care te poate ajuta toata ziua. Si sa iti fie alaturi fara a face nazuri sau sa iti ceara ceva la schimb. Totul pentru jumatate de zi!

Cineva care sa te binedispuna in traficul infernal cand te duci la munca, la scoala... fara sa iti ceara bani, haine... cineva care cand ai nevoie e acolo fara sa doreasca sa primeasca atentie sau sa iti reproseze 1001 lucruri sau care sa nu fie multumit de ceea ce faci.

In ziua actuala este din ce in ce mai greu sa gasesti ceva pe ce sa te bazezi, sa stii ca este acolo cand ai nevoie. Si asta se poate obtine atat de usor. Fiindca un laptop ce are o autonomie atat de mare iti devine un prieten adevarat si de neinlocuit.

Ce as face eu daca as beneficia de 12 ore de autonomie?
As avea pe ce sa lucrez in cele 3 ore petrecute pe drum as avea pe ce sa lucrez fara stres la servici si la scoala si acasa in desele momente cand raman fara curent...
As putea sa merg in parc sa scriu si sa lucrez.
As putea sa mai scap de o sursa de stres zilnica.
As putea sa plec linistit la munte fara sa mai car pe munte si incarcatorul. Si sa scriu impresiile din varf de munte fara sa ma uit cat timp mai am baterie. Sau sa caut prima cabana ca sa pot lucra.
Pot sa pierd legatura la avion fara sa caut cu disperare o priza sa imi incarc calulatorul. Pot sa ma tolanesc intr-un scaun si sa astept urmatorul avion si sa nu mor de plictiseala intre timp.
Pot sa starnesc invidia colegilor mei. Pot sa castig in fata lor prin mobilitate si independenta.
Pot sa castig minute pretioase. Pot, castigand acel timp mort sa fac mai multe in timpul zilei si sa ajung si eu sa dorm 7 ore pe noapte.
Pot sa lucrez ascultand in acelasi timp muzica care ma binedispune si imi creste randamentul si ma izoleaza de discutiile colegilor.

Toate acestea creeaza un cadru ideal in care ai putea sa lucrezi.

Dar cand are 12 ore autonomie, cand arata si atat de bine... este fiabil... si poti sa faci economie si la bec noaptea ca vezi tastele...... si e solid... si e atat de frumos.... crezi ca ai visat ceva din viitor.... dar cand te trezesti nu dispare ci e real.

Si are si un nume (oare daca il strig de 3 ori vine la mine?). Un nume simplu si frumos... ASUS UL30.

Si nu doar ca are un nume dar il poti si gasi.

ASUS UL30, ASUS UL30, ASUS UL30!
(macar merita sa incerc, nu?)

Acest articol a fost scris pentru prima etapa a concursului SuperBlog 2009, organizat de PCNews.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu